Home de Scholte Bloemenboerderij Webshop Zorgboerderij

 

 

Klik hier voor werkbeschrijvingen van DIY stukken.

 

We geven op de Delle zowel cursussen als workshops.

 

Per groep hebben we tussen de 8 en 15 cursisten, zodat er voor iedere deelnemer voldoende begeleidingstijd is. Onze lessen vinden plaats aan lange tafels op de Delle.

 

Het verschil tussen een cursus en een workshop is dat een workshop is volledig verzorgd is, u hoeft hierbij dus geen ondergrond of bloemen mee te nemen. Bij een cursus (dit kan dus ook een enkele les zijn) is het de bedoeling dat de cursisten zelf zorgen voor een bak, schaal of vaas, afhankelijk van de opdracht en ook voor de bloemen en blad of groen die ze hiervoor nodig hebben.

 

Kosten voor de cursussen: (U moet zelf een deel van het materiaal meenemen)
3 lessen: €30,=
2 lessen: €25,=
Een enkele les kost €15,=

 

Kosten voor de workshops zijn afhankelijk van de materiaalkosten.

 

Onze vaste cursisten, volgen allemaal 3 lessen in het voorjaar en 3 lessen in het najaar. Ook kun je themalessen volgen met de kerst of met Pasen of met een andere gelegenheid.

Voor de lessen in het najaar is het mogelijk om in onze zelfpluktuin de benodigde bloemen te plukken, maar dan moet u ongeveer een half uur voor aanvang van de les aanwezig zijn.

 

Tijdens de les staat de opdracht voor de volgende les al klaar zodat er dan al kan worden gekeken wat hiervoor nodig is.

 

Les tijden zijn als volgt:
's ochtends 9.30 uur – 11.30 uur
's middags 13.30 uur – 15.30 uur
's avonds 19.30 uur – 21.30 uur

 

Regelmatig krijgen we ook groepen die samen eens creatief aan het werk willen tijdens b.v. een bedrijfsuitje, een vrijgezellenfeest of een familiedag. Hiervoor kunnen we, in overleg met u, een leuk arrangement samenstellen.

Voor meer informatie over de mogelijkheden voor een workshop bel 0545-481212, stuur een e-mail naar info@descholte.nl of kijk op onze Facebookpagina.