Home de Scholte Bloemenboerderij de Scholte Zorgboerderij de Scholte

 

 

 

 

Wim Bannink
Ik  ben Wim Bannink, de man van Anet. Als er klusjes gedaan moeten worden rondom de boerderij zoals onderhoudswerkzaamheden, gras maaien en hout kloven dan help ik daar mee. Daarnaast werk ik ook nog een aantal dagen bij B&B Caravans in Borculo.

Jesper Hiddink

Mijn naam is Jesper Hiddink, ik ben de man van Yvonne. Ik heb de opleiding Helpende gedaan. Op dit moment werk ik bij Meilink industriële verpakkingen in Borculo. Als ik tijd over heb vind ik het leuk om te helpen met verschillende werkzaamheden als dit nodig is, bijvoorbeeld bij onderhoudswerkzaamheden en het wegbrengen van openhaardhout.

Hanna Lutke Willink
Mijn naam is Hanna Lutke Willink. Ik ben hier na ons trouwen, ruim 50 jaar geleden, bij in gekomen. Ik ben begonnen met handwerklessen geven. Daarnaast deed ik mee aan de bloemschikwedstrijden van de KMTP en daarmee ben ik in 1979 en 1982 kampioen van Nederland geworden. Vanaf toen ben ik naast handwerklessen ook bloemschiklessen gaan geven. Dat was het begin van bloemenboerderij ‘de Scholte’. Nu geven we bloemschiklessen, ontvangen groepen mensen voor rondleidingen, maken bloemstukken van rouw tot trouw en zijn veel in de tuinen bezig.

Mijn (overleden) man is, geboren en opgegroeid op deze boerderij. We hebben altijd koeien, varkens en akkerbouw gehad. In de jaren ’90 zijn we gestopt met alle dieren en sindsdien hebben we alleen nog akkerbouw zoals graan en maïs.

Annemarie Bannink: ik ben het zusje van Yvonne. Mijn beroep is kapster. Ik vind het gezellig om langs te komen en te helpen met de verschillende klusjes die gedaan moeten worden.

Dinie & Eelke Posthumus: Wij beheren de website van de zorgboerderij. Als er nieuwe foto's of teksten zijn, dan zorgen wij dat het op de website geplaatst wordt.

 

 

Zorgboerderij
de Scholte
Horstweg 3
7274GE Geesteren
Gelderland