Home de Scholte Bloemenboerderij Webshop Zorgboerderij

 

 

Wim Bannink
Ik ben Wim Bannink, de man van Anet. Ik help mee met klusjes rondom de boerderij zoals onderhoudswerkzaamheden, gras maaien en hout kloven. Daarnaast werk ik een aantal dagen bij Beerten Groep in Borculo.

Jesper Hiddink

Mijn naam is Jesper Hiddink, ik ben de man van Yvonne. Ik heb de opleiding Helpende gedaan. Ik werk bij Meilink in Borculo en als ik tijd over heb, vind ik het leuk om te helpen met verschillende werkzaamheden, bijvoorbeeld bij onderhoudswerkzaamheden en het wegbrengen van openhaardhout.

Hanna Lutke Willink
Mijn naam is Hanna Lutke Willink. Ik ben na ons trouwen, ruim 50 jaar geleden, op de Scholte komen wonen. Ik ben begonnen met handwerklessen geven. Daarnaast deed ik mee aan de bloemschikwedstrijden van de KMTP en daarmee ben ik in 1979 en 1982 kampioen van Nederland geworden. Vanaf toen ben ik naast handwerklessen ook bloemschiklessen gaan geven. Dat was het begin van bloemenboerderij de Scholte. Nu geven we bloemschiklessen, ontvangen groepen mensen voor rondleidingen, maken bloemstukken van rouw tot trouw en zijn veel in de tuinen bezig. Mijn (overleden) man is, geboren en opgegroeid op deze boerderij. We hebben altijd koeien, varkens en akkerbouw gehad. In de jaren ’90 zijn we gestopt met alle dieren en sindsdien hebben we alleen nog akkerbouw zoals graan en maïs.

Annemarie Bannink: ik ben het zusje van Yvonne. Ik ben (thuis)kapster en werk daarnaast in een winkel. Ik vind het gezellig om langs te komen en te helpen met de verschillende klusjes die gedaan moeten worden.

Dinie & Eelke Posthumus: Wij beheren de website van de Scholte. Als er nieuwe foto's of teksten zijn, dan zorgen wij dat het op de website geplaatst wordt.

 

Zorgboerderij de Scholte
Horstweg 3
7274GE Geesteren (Gld)
0545 481212